Moroccanoil

Moroccanoil is dé toonaangevende innovatie op het gebied van revolutionaire haarverzorging- en stylingproducten op basis van zuivere arganolie. Als onafhankelijk bedrijf hebben wij hiermee in de gehele industrie de standaard gezet en bieden wij voor professionele haarstylisten hoogwaardige, innovatieve, trendsettende producten.

Moroccanoil Treatment werd ontdekt door Carmen Tal, eigenaresse van een salon in Montreal Canada, tijdens een reis die zij maakte door Israël. Omdat ze onder de indruk was hoe één product zo’n ongelooflijke verandering betekende voor haar haar, kocht ze een aantal flessen.

Carmen ontdekte dat er nergens in Noord-Amerika een vergelijkbaar product te koop was. Samen met haar man Ofer kocht ze de distributierechten en dat was het begin van het bedrijf en het merk Moroccanoil.

Moroccanoil Treatment werd al snel bij professionals geïntroduceerd, ondanks hun terughoudendheid om te werken met een product op oliebasis. Maar de werking en resultaten van dit unieke product spreken voor zichzelf en hebben een volledig nieuwe categorie gecreëerd in de schoonheidsindustrie. Binnen een jaar waren Moroccanoil producten verkrijgbaar in topsalons in heel Noord-Amerika, in elke staat en provincie inclusief Alaska en Hawaï.

Moroccanoil is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van unieke kwaliteitsproducten, ongeëvenaarde educatie en marketingondersteuning en is vastbesloten de distributie volledig onder controle te houden. Dit heeft ertoe bijgedragen dat het verhaal van Moroccanoil het meest succesvolle verhaal is in de professionele schoonheidsindustrie van de afgelopen 10 jaar.